Våra Pälsklingar
All information om hundarna finns på www.skk.se under avelsdata eller hunddata!


‘Properly trained, a man can be a dog’s best friend.’ 
-Carey Ford

Om Oss       Våra PON    Foto    I våra hjärtan    Film    Forskning & PRA   


PON Care    Kontakt     Länkar     Kunskapsbank

 

NUCH Storälvens Larissa


Hon älskar att spåra, söka och springa bredvid cykeln. Larissa vill ha utmaningar, hon gillar att tänka på egen hand och lösa uppgiften som är henne given.När vi tränar lydnad vill hon att det skall hända saker hela tiden. Hon har också den goda kvalitén av att vara mycket lugn, när det inte händer något. Som när jag skriver dessa rader, hon ligger under skrivbordet och sover i väntan på att det skall hända något skoj.........

Snabb, Modig, Samlad, Lugn

Storälvens Lady Azurit of Blackvein

”Morticia”


Morticia är sin mormor upp i dagen. Hon älskar nya människor och allt vad äventyr är. Man kan säga att Morticia är positiviteten personifierad. Det är svårt att inte lägga märke till henne, sin favorit plats är i husses knä framför TV där kan hon ligga på rygg och gotta sig hela kvällen.

Oemotståndlig, orädd, kelgris, godisgris

Storälvens Dione


Det här blir svårt då det är syrrans "pälskling". Dione är en diva, om hon inte får uppmärksamhet när hon kommer in i ett rum skapar hon det. Med ett ansiktsuttryck som smälter det mesta kommer hon långt. Om Dione fick välja en perfekt Donniz dag skulle det vara att tillbringa den med Jessica. Först skulle de träna hela dagen sedan leka resten och somna i soffan till äkta Jazz musik av Louie Armstrong.

Graciös, Lekfull, Påhittig, Magnifik

Storälvens Lady Jade of Chearphilly

”Jade”


För att beskriva Jade behövs inte många ord, hon är moster Diones adept. Allt som är leksak är roligt att ha dragkamp är livet. Hon tycker om att bli borstad och somnar på borst bordet. Jade är en mycket kelgo och mild ung dam. Det är tydligt att hon kommer från Larisssa då hon är en formel 1 variant av PON som älskar fart.

Mjuk, Snäll, Kämpaglad, Ger aldrig upp

SUCH NUCH Storälvens Callisto


Callisto alias"Mille" gillar inte räkor, så fort man börjar skala dessa små delikatesser springer han och gömmer sig. Men om du har Frolic i fickan gör an vad helst du ber honom om. Calle är som sin syster Larissa tokig i att springa bredvid cykeln, men cykeln är på väg till en andra plats då han fann sitt nya kall att simma i poolen.

Kvick, Elegant, Mysig, Frolicoman

SUCH NUCH Storälvens Cumulonimbus ”Gramse”


Gramse är våran solstråle, han är husses hund fast det vill husse inte erkänna. Han är en äkta studsboll som älskar att ha dragkamp med trasor. En annan favorit syssla är att operera ut pipen ur alla pipleksaker. Han spårar som ett skott men att söka är heller inte fel. När vi har valpar är det Gramse som är mys farbror, han älskar att leka med valparna.

Smidig, Elastisk, Gomodig, Snygging